Tilmeld dig nu

Kom til informationsmøde om Master of Management Development på CBS

Det giver MMD dig

MMD er en specialiseret, executive degree masteruddannelse med et personligt udviklingsperspektiv, der øger dit handlerepertoire og din gennemslagskraft som leder.

Mulighed for at udvikle dit personlige og faglige lederskab, så du kan skabe innovative og holdbare forandringer i din virksomhed

Rammerne for at du kan øge din selvindsigt, skabe bæredygtige relationer og udvikle dig som både menneske og leder

Personligt afsæt hvor du definerer dit eget faglige fokus, dine personlige læringsmål og dit eget pensum

En internationalt anerkendt og akkrediteret masteruddannelse, hvor undervisningen foretages af førende forskere fra CBS

En deltidsbaseret uddannelse, som giver plads til både job og familie.

Som leder eller specialist inden for ledelses- og organisationsudvikling, har du sikkert oplevet, at kravene er vokset, og at ledelsesopgaven er blevet mere kompleks. 

MMD udvikler dit personlige og faglige lederskab, så du kan skabe innovative og holdbare forandringer i din virksomhed. Du lærer at identificere og analysere de organisatoriske betingelser, strategiske processer og psykologiske forhold, der udspiller sig i din virksomhed. Via coachingforløb, semestergrupper og refleksionspar skaber vi rammerne, for at du kan øge din selvindsigt og udvikle bæredygtige relationer.

Overblik over MMD

Optagelse på MMD forudsætter, at du har bestået en videregående uddannelse på mindst bachelorniveau herunder professionsbachelorniveau eller den erhvervsøkonomiske diplomuddannelse (HD), har mindst tre års relevant erhvervserfaring og besidder sproglige færdigheder i engelsk svarende til gymnasialt B-niveau. Der kan gives dispensation for kravet om adgangsgivende eksamen/akademisk baggrund, men der kan ikke dispenseres fra kravet om mindst tre års relevant erhvervserfaring. Der er desuden fastsat et loft på 20 % dispensater pr. hold.  

Adgangskrav

MMD er normeret til 60 ECTS, hvilket svarer til et års fuldtidsstudie eller to års deltidsstudie. Uddannelsen er opbygget i fire semesteropdelte faglige temaer: 

1. semester
Den progressive læringsproces indledes med at sætte fokus på det personlige narrativ og de personlige læringsmål på MMD. Du vil blive introduceret for forskellige teorier om ledelse og organisation og indgå i en kritisk og teoribaseret refleksion omkring viden og videnskonstruktion. 

2. semester 
På andet semester, introduceres en række etablerede ledelsesteknologier og ledelsesværktøjer. Teorierne testes i forhold til din egen ledelsespraksis, mens den etablerede grundviden fra første semester inddrages. 

3. semester 
På tredje semester sættes betydningen af kontekst for udøvelse af ledelse til debat. Her kommer du bl.a. til at indgå i et jobswop med andre studerende og får mulighed for at designe og analysere en 24-timers forandringsledelsesopgave i en konkret virksomhed. 

4. semester
Studieforløbet afrundes med et modul om ledelsesfilosofi og videnskonstruktion. Her skriver du desuden din afsluttende masterafhandling, der dokumenterer, diskuterer og relaterer din kompetencetilvækst til relevante teorier og modeller.

Pris

Studiegebyret for MMD-forløbet 2019/2020 er fastsat til 195.000 kr. inkl. moms. Beløbet vil blive opkrævet i fem rater i form af ét optagelsesgebyr samt fire opkrævninger ved starten af hvert semester. Studiegebyret er ekskl. udgifter til bøger, studierejse til USA, internatophold og forplejning. 

Ansøgningsfrist og studiestart

MMD har studiestart hvert andet år – næste gang i januar 2019. Optagelse finder sted i tre runder med følgende ansøgningsfrister: 

• Mandag den 27. november 2017 

• Mandag den 28. maj 2018 

• Mandag den 19. november 2018 

Opbygning

Tilmeld dig nu

Fakta om uddannelsen

Et fag koster mellem 12.000-22.000 kr. og giver dig ECTS-point, så du hele tiden er på vej mod en fuld master. Derudover kommer udgifter til bøger.

Master of Business Development er fleksibelt tilrettelagt, så du kan vælge fag og tempo, som det passer dig.

Den fulde masteruddannelse består af enkelte fag med sammenlagt 60 ECTS-point og kan gennemføres over 2-6 år.

Opbygning

Ansøgningsfrist og studiestart

Ansøgningsfrist er 1. november for fag i foråret 2018, men vi optager løbende. 

Uddannelsen udbydes første gang i januar 2018.

UDVALGTE FAG:

Strategisk kommunikation

Du får indsigt i teorier, modeller og metoder, så du kan identificere, ana­lysere og forstå konkrete og praktiske problem­stillinger i for­bin­delse med din virksomheds strategiske kommunikation.

Forretningsudvikling

Du får redskaber og indsigter til at analysere og pege på udfordringer ved eksisterende forretningsmodeller, og til at beskrive nye.


Du får indsigt i en bred vifte af ledelsesteorier og -tilgange til at analysere og diskutere en konkret lederskabsudfordring fra egen praksis.

Lederskab

En bestået videregående erhvervsøkonomisk uddannelse på mindst bachelorniveau eller den erhvervsøkonomiske diplomuddannelse (HD). Det er også muligt at søge optagelse med en bestået samfundsvidenskabelig eller teknisk videnskabelig videregående uddannelse, hvori der indgår væsentlige erhvervsøkonomiske fag. Andre videregående uddannelser kan også være adgangsgivende. Kontakt os for at høre nærmere. 

Sproglige færdigheder i engelsk svarende til gymnasialt B-niveau.

Mindst to års relevant erhvervserfaring inden for enten salg & marketing, økonomistyring, finansiering, ledelse, logistik og HR. 

Adgangskrav

Pris


Tilmeld dig informationsmødet her

Program for informationsmødet

Kom til vores informationsmøde og hør mere om MMD på CBS. På mødet vil MMDs studieledelse, nuværende og tidligere MMD deltagere fortælle om uddannelsens læringsfilosofi, indhold og udbytte i praksis. Vi ser frem til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have med.

Velkommen og introduktion til MMD

Oplæg, erfaringer og debat om MMD

09.10

09.00

10.30

Tak for i dag

CBS, Dalgas Have 15

Tirsdag 13. september 2022

Kl. 09.00-10.30

”Vores uddannelse er bygget sådan op, at man kan gå ud og integrere det, man lærer, med det samme i sin virksomhed. Så man løser faktisk ikke kun opgaverne gennem cases – man kan også gøre det i realiteten.”

Thomas Ritter

Professor i markedsstrategi og forretningsudvikling på CBS

Tilmelding til informationsmødet

Tøv ikke med at kontakte os for at få sparring eller svar på dine spørgsmål om MMD

3815 3060

T

M

Fik du ikke svar på alle dine spørgmål?  Så er du velkommen til at kontakte vores studievejledning

 Man., ons., fre. kl. 10-12

Så er du mere end velkommen til at kontakte os!

38 15 29 98

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV-088
2000 Frederiksberg


Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk

Find MMD’s antologi: Gentagelser, flertydighed og forandringLyt til MMD podcast: LederløftetSe MMD miniforelæsninger: MMD Refleksion

Copenhagen Business School
Dalgas Have 15, SV.088
2000 Frederiksberg
Telefon: 3815 2998
E-mail: info.mmd@cbs.dk


Uddannelsens grundprincipper 

Fleksibel efteruddannelse, der styrker din karriere. 

Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse. I en kant af landet går der blandt om, at de vil sætte den over forbehold for tiden. 

MMD

MMD

Tirsdag 13. september 2022

Vel mødt til MMD informationsmøde.

Info.mmd@cbs.dk

Hør MMD studieleder, professor Jan Molin fortælle om MMD’s grundprincipper om læring og ledelse i relationer, i praksis og i kontekst.

Uddannelsen

Læs mere om MMD

LæringsmiljøOptagelseskriterier og prisKontakt MMD

K

Tilmeld dig nu

Kom til informationsmøde om Master of Management Development på CBS

Tirsdag 13. september 2022

Udforsk din egen ledelse

Hvordan skaber man en fælles identitet i organisationer? Og hvad vil det sige at balancere sin ledelseskommunikation?

Som leder er du aldrig færdig med at udvikle dig. I MMD podcastserien Lederløftet, møder professoren og praktikeren hinanden til en samtale om ledelse, rollen som leder, og hvad det betyder at skulle lede en virksomhed, hvor narrativer og handlemønstre eksisterer på kryds og tværs.

Læs mere om Lederløftet og lyt her